Wat is PayPro en hoe kan je hier geld mee verdienen?

Wat is PayPro?

De term PayPro ben je ongetwijfeld al vaker tegen gekomen op deze website. Of tijdens het verdiepen in internet marketing op andere websites.

Nu vraag jij je misschien nog af, wat is PAYPRO nou eigenlijk? En wat kan je hier allemaal mee?

In dit artikel ga ik je precies vertellen wat PayPro is, en op welke manier je hier geld mee kan gaan verdienen.


Wat is PayPro?

PayPro is een website waarmee het mogelijk is om online betalingen te kunnen doen. Dit bedrijf is dus eigenlijk een tussenpersoon. Het is mogelijk om via PayPro een bepaald product te koop te zetten. Klanten kunnen uiteindelijk via Ideal of Paypal het product kopen.

Het voordeel hiervan is dat de eigenaar van een product niet alle transacties aan een bank hoeft te koppelen. Dit wordt allemaal geregeld door PayPro.wat is paypro

Natuurlijk is dit niet geheel gratis en zal PayPro ook een percentage krijgen van het verkoopbedrag. Anders zou dit bedrijf natuurlijk nooit bestaan.

Op PayPro worden eigenlijk alleen digitale producten verkocht, zoals e-books en videotrainingen. Een fysiek product is dan ook niet echt optimaal met deze methode.

Voor mensen met een digitaal product is het super makkelijk om deze te koop te zetten. De verkopen kunnen hierna volledig geautomatiseerd worden. Zodra iemand een product koopt wordt deze direct automatisch opgestuurd.

Wat nog interessanter is voor internet marketeers,  is dat je via PayPro super makkelijk affiliate marketing in kan zetten. Het is namelijk mogelijk om als affiliate producten te promoten die op de website staan, in ruil voor commissie.

Op PayPro vindt je heel erg veel producten die iedereen gratis kan promoten. Uiteindelijk verdienen beide partijen hier dus geld mee.

Op de website vindt je een overzicht van producten die je kan promoten. Ook handig is dat elk product een eigen PayPro score krijgt, wat aangeeft hoe goed een product wordt verkocht.


Hoe kan je geld verdienen met PayPro?

Zoals je hier boven al hebt gelezen zijn er 2 methodes waarmee je geld kan verdienen op PayPro, namelijk:wat is paypro

  • Met een eigen digitaal product
  • Door het promoten van iemand anders zijn product.

Heb jij een eigen e-book, videotraining of een ander informatieproduct, dan kan je die heel makkelijk verkopen via PayPro. Een account maken is zo gebeurd, en na het aanmaken kan je een product aanmaken. Hierna kan je al je verkoopgegevens invullen, waaronder je verkooppagina en verkoopprijs.  De rest gaat allemaal vanzelf.

Op PayPro kan je alles zo instellen, dat wanneer iemand een betaling voltooid heeft, hij of zij direct het product via de mail krijgt opgestuurd. Dit kan ook via een beveiligde leden-gedeelte.

Heb je zelf geen product? Dan kan je de producten van anderen promoten.

Op de website van PayPro vindt je het menu ”Affiliate campagnes”. Dit is een overzicht van alle producten die aangeboden worden, en die jij dus ook kunt promoten.  Zodra je op 1 van deze campagnes klikt krijg je informatie over het product, en je kan hier meteenWat is PayPro jou persoonlijke affiliate link vinden.

Deze affiliate link kan je bijvoorbeeld op jou website plaatsen. Wanneer iemand via deze link het product koopt, krijg jij een vooraf bepaald bedrag aan commissie.

Het promoten van PayPro producten is heel erg aantrekkelijk, omdat je precies kan zien hoe goed een bepaald product scoort. De commissies van digitale producten zijn vaak ook best hoog. Soms kan je wel € 25,- of € 30,- krijgen na een verkoop.

Je begrijpt zelf ook wel dat als je met een product 10 verkopen per maand hebt, dat je al op € 250,- of meer zit. Stel je voor als je dan 10 van dit soort websites hebt!

Dit was een vrij korte uitleg voor de vraag ”wat is PayPro”, maar het is eigenlijk alles wat je moet weten. Wil jij het zelf uitproberen? Meld je dan gratis aan op PayPro.

Klik hier om direct naar PayPro te gaan >

Ben jij zelf al bezig met PayPro en verdien jij hier misschien al geld mee? Ik ben heel benieuwd, dus laat even een reactie achter hieronder!


Ik wil zelf ook geld verdienen met PayPro!

Wil jij echt goed leren hoe je ”VEEL” geld kan verdienen met PayPro? Leer het dan op de juiste manier met de Affiliate Marketing Revolutie.

Lees hier wat je tijdens deze training allemaal kan gaan leren >

  • Geen verstand van computer nodig
  • Geen eigen product nodig
  • Geen kosten voor advertenties
  • Zonder opleiding geld verdienen
  • Je kan meteen starten!

Tijdens deze training leer je echt alles wat je moet weten om met succes verkopen te gaan behalen. Ik raad deze methode dan ook aan iedereen aan.


Klik hier om meteen te starten met de Affiliate Marketing Revolutie en begin vandaag  met geld verdienen >>

De onderstaande e-mails ga je nog vaak tegenkomen na het toepassen van de Affiliate Marketing Revolutie. Dat wil jij toch ook?!

wat is paypro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *