Thuis geld verdienen? Gebruik de beste methode en start vandaag!

Thuis geld verdienen zal voor sommige mensen gezien worden als een droom die nooit uitkomt. Lekker thuis zitten, niet vroeg je bed uit moeten en geld verdienen zonder de deur uit te gaan.

Dankzij het internet zijn er heel erg veel mensen die dit dus wel voor elkaar hebben gekregen. En dit is dan ook voor iedereen mogelijk.

Op deze pagina ga ik jou vertellen hoe je geld kan verdienen vanuit je eigen huis.


Thuis geld verdienen: Wat heb je nodig?

Voor thuis geld verdienen heb je eigenlijk bijna niks nodig, behalve een laptop/computer en een verbinding met het internet.Thuis geld verdienen

Heb je dit? Dan zou je al meteen aan de slag kunnen gaan. Doe je dit op de juiste manier, dan kan je het voor elkaar krijgen om 250,- euro per dag te verdienen.

Nog mooier is dat je geen auto nodig hebt, en in de file staan elke dag zal ook nooit meer voorkomen.


Basisuitleg: Waar ga je aan beginnen

Jij bent er klaar voor, thuis geld verdienen. Het lijkt me dus handig om eerst even te vertellen wat we precies gaan doen.

Om thuis geld te gaan verdienen passen we affiliate marketing toe.

Affiliate marketing is een methode waarmee je producten van iemand anders promoot. Een eigen product is hierbij dan ook niet nodig.

Zo heb je geen voorraad nodig en zal je nooit iets op de post hoeven doen. En een klantenservice, dat is voor degene die het product verkoopt.

Bijna alles is te promoten. Een console die pas uit is, een nieuwe telefoon van Samsung of bijvoorbeeld een cursus van iemand.

We gaan even kijken naar hoe dit precies in zijn werk gaat.


Affiliate marketing. Hoe het precies werkt.

Laten we even zeggen, jij hebt een website gemaakt over de Playstation 4. Je geeft mensen informatie over deze console, zodat ze er alles over te weten komen.

Als mensen naar informatie over de Playstation 4 gaan zoeken, zullen ze op jou website terecht kunnen komen.Thuis geld verdienen

Nu zorg je ervoor dat jou website voorzien is van unieke affiliate links, die verwijzen naar bijvoorbeeld Coolblue.

Zodra de persoon die op deze link geklikt heeft, binnen een bepaalde tijd een Playstation koopt, dan krijg jij hier commissie voor terug.

Degene die de Playstation koopt zal ook niet kunnen zien dat er een affiliate (jijzelf) heeft tussen gezeten. Je bent dus volledig anoniem.

Het beste hiervan is nog dat dit 24 uur per dag door gaat. Bezoekers komen dag en nacht binnen, dus in principe kan je ook thuis geld verdienen als je ligt te slapen.

En daar doen we het natuurlijk allemaal wel voor!


Hoe gaan we beginnen?

Nu je het principe van affiliate marketing weet, gaan we kijken naar hoe je moet beginnen.

Het eerste wat we gaan doen is ons aanmelden bij een affiliate netwerk. Dit is een website waar je producten kan vinden die jij kunt promoten. Ook zal je via dit netwerk worden uitbetaald.Thuis geld verdienen

Affiliate netwerken zijn er heel erg veel van, maar in Nederland heb je bijvoorbeeld PayPro, Daisycon en TradeTracker. Aanmelden is helemaal gratis.

Jezelf aanmelden zou je nu meteen kunnen doen. Ben jij nog helemaal nieuw met affiliate marketing? Dan raad ik je aan om te starten met PayPro. Op deze pagina ga ik namelijk dieper op PayPro in.

Nadat je bent aangemeld bij PayPro, kan je kijken bij affiliate campagnes. Hier staan alle producten die jij kan promoten.

Producten met een hoge score zijn ook degene die het meest verkocht worden. Het is dan ook handig om met een product te beginnen die hoog scoort.

Om het wat leuker te maken kan je kijken of je een product erbij ziet staan waar je zelf misschien wel interesse of verstand van hebt.


Heel BELANGRIJK, Jou unieke affiliate link

Als jij een product hebt gevonden die je wilt promoten, dan gaan we jou eigen affiliate link even erbij pakken. Deze heb jij nodig om geld te kunnen verdienen en is dus super belangrijk.

Met deze speciale en unieke link wordt gemeten wanneer iemand via jou een product heeft gekocht. Je verdiend dan ook alleen geld als mensen op deze link hebben geklikt.

Heeft iemand wat gekocht? Dan zal in dit geval PayPro zien dat de koper via jou link bij het product terecht is gekomen.

Je kan je affiliate link vinden bij het product op PayPro die jij gaat promoten. Onderin bij de beschrijving zal je een blokje zien met daar in jou persoonlijke affiliate link. Deze zal je op jou website moeten gaan plaatsen zodra jij het product gaat promoten.

Je kan de link natuurlijk ergens opslaan zodat je hem niet iedere keer weer moet opzoeken.

Voor meer informatie over wat PayPro precies is, kijk dan even hier >


Marktonderzoek: Op welke termen wordt er gezocht?

Jij weet nu welk product je wilt gaan promoten en waar je je affiliate link kunt vinden. Het is nu dus tijd om aan marktonderzoek te doen. Dit is nodig om straks een domeinnaam te kunnen registreren en je website te gaan opbouwen.

Hiervoor gaan we de Zoekwoordplanner van Google gebruiken.

Bij de zoekwoordplanner vul je termen in die met het product te maken hebben, die jij gaat promoten.

Bijvoorbeeld: jij hebt het product Fred`s Bouwtekeningen gekozen. Dan vul je de zoektermen, bouwtekening kopen en bouwtekening hoekbank in. Natuurlijk kan je zelf ook wel wat verzinnen.

De zoekwoordplanner zal jou relevante termen geven en je laten zien hoe vaak er op een bepaalde term wordt gezocht per maand.

Vindt je een zoekterm waar minimaal 500 keer per maand wordt naar gezocht, dan zou je deze kunnen gebruiken om een domeinnaam te registreren. Hier komen we zo meteen op terug.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat de term met jou product te maken heeft, en dat het kopers aan zal trekken.

Stel jij promoot Fred`s Bouwtekeningen. Dan wil je natuurlijk mensen hebben die naar bouwtekeningen zoeken en niet mensen die goedkoop hout willen hebben.

Het moet duidelijk zijn voor de mensen waar zij terecht komen. Zo krijg je bezoekers die echt op zoek zijn naar bouwtekeningen.


Een domeinnaam kopen

Nu je zo ver bent gekomen, wordt het tijd dat je een zoekterm gaat kiezen die jij wilt gebruiken. Met deze zoekterm gaan we een domeinnaam registreren.Thuis geld verdienen

Even als voorbeeld, jij hebt de zoekterm bouwtekeningen kopen gekozen. Nu gaan we kijken of deze domeinnaam vrij is. Hiervoor ga je naar versio.nl

Als de zoekterm vrij is, dan kun je hem meteen registreren. Probeer wel altijd een .nl of een .com domein aan te houden, anders zal jou website niet zo snel hoog komen in Google.

Beter is dus om een zoekterm te gebruiken waarbij .nl of .com vrij is. Zoek dan ook altijd door naar andere zoektermen tot je er 1 hebt gevonden. Natuurlijk wel 1 waar ook minimaal 500 keer per maand op wordt gezocht.

Na het registreren ga je jou domeinnaam koppelen aan een hosting. Dit allemaal compleet zou je ongeveer 15 euro per maand gaan kosten. Dit is dan ook alles wat je uit zal geven voor het maken van jou website.


Je website maken? De makkelijke manier!

Nu je een domeinnaam en hosting hebt geregistreerd zal je even moeten wachten tot deze werkend zijn. Dit kan ongeveer 1 tot 2 uur duren, maar daarna kan je meteen aan de slag.

Zodra alles actief is kunnen we beginnen met het bouwen van jou website, zodat je straks echt kan beginnen met thuis geld verdienen.

Als eerst gaan we beginnen met het installeren van WordPress. Met dit programma kan je heel makkelijk en gratis jou website op zetten.Thuis geld verdienen

WordPress installeren doe je via je hosting. Na het aanmaken van je hosting account krijg je je inloggegevens voor CPanel of DirectAdmin. Dit ligt er maar net aan welke hosting jij gebruikt.

Na het installeren van WordPress gaan we eerst het thema veranderen. Deze staat in het begin altijd op een standaard WordPress thema.

Via je WordPress beheerderspaneel kan je het thema veranderen naar bijvoorbeeld Sparkling.

Nu gaan we een Plugin installeren genaamd Yoast SEO, en moet de permalink structuur worden aangepast. Ga naar instellingen-permalinks en vink hier Berichtnaam aan.

Daarna ga je 2 pagina`s aanmaken genaamd Home en Blog. Vervolgens ga je naar instellingen en klik je op Lezen. Hier stel je de Home pagina in als homepage en de Blogpagina als Berichten.

Nu je dit allemaal hebt gedaan, staat jou website goed ingesteld en hebben we het moeilijkste gedeelte al gedaan.


Homepagina optimaliseren & teksten schrijven

Natuurlijk wil je niet meer geld uitgeven buiten het registreren van je domeinnaam en hosting, dus ons doel is dan ook om gratis bezoekers te krijgen vanuit Google.

Jou website moet dus hoog gaan ranken om gratis bezoekers binnen te gaan krijgen. Het is dus de bedoeling dat we jou website gaan optimaliseren voor Google.

Het optimaliseren van jou website begint bij het plaatsen van teksten. Heel belangrijk bij het schrijven van teksten is dat je altijd voor de mensen moet schrijven. Google zal jou ook belonen als jou teksten goed en waardevol zijn.

Probeer je te verplaatsen in de bezoekers die op jou website terecht zullen komen. Komt iemand via een bepaald zoekterm op jou website terecht, vindt hij/zij dan ook waar diegene naar heeft gezocht?

Het meest voor de hand liggend is dat we eerst de Homepagina gaan vullen met tekst. Deze moet ook geoptimaliseerd worden voor jou domeinnaam.

Zie hier een aantal tips:

  • Gebruik je focus zoekterm in de eerste alinea.
  • Schrijf altijd teksten van minimaal 500 woorden.
  • Gebruik kopteksten en tussenkopjes.
  • Zet een afbeelding in je tekst en optimaliseer deze voor Google
  • Zorg dat je in correct Nederlands schrijft zonder ”spelfouten”
  • Gebruik regelmatig enters. Kijk maar goed naar het artikel wat je nu zit te lezen.

Aan het einde van jou waardevolle en unieke tekst werk je naar het product toe die jij promoot. Hier ga je dan ook jou affiliate link toepassen zodat mensen naar het product kunnen gaan. Zo ga jij thuis geld verdienen als mensen het product aanschaffen.


Meerdere keren per week content plaatsen

Nu jou homepagina in orde is ben je er natuurlijk nog lang niet, maar ben je al zeker een eind op weg. Via jou homepagina kunnen de eerste bezoekers al op jou affiliate link klikken, waarna je misschien al een verkoop kan realiseren.

Je zal nu minimaal 1 bericht moeten toevoegen door middel van bloggen. Dit zorgt ervoor dat jou website actief blijft, en zodat je op steeds meer verschillende zoektermen gevonden zal worden.

Beter is nog om ongeveer 3 keer per week een nieuw bericht toe te voegen. Dit is heel goed voor het ranken in Google en je zal zo sneller bezoekers krijgen. Thuis geld verdienen zal je dus 3 keer zo snel kunnen bereiken.

Google vindt websites die regelmatig worden voorzien van nieuwe content heel goed. Je website wordt zo ook groter en sterker.

Om nieuwe relevante zoektermen te vinden kan je ook weer terecht bij de zoekwoordplanner van Google. Zo kan je weer makkelijk zoektermen vinden die relevant zijn voor jou website.

Hierna schrijf je Blog berichten op dezelfde manier als je met je homepagina hebt gedaan.

Blijf er rekening mee houden dat je altijd teksten moet schrijven met waarde. Binnen 1-2 maanden zal je zien dat je steeds meer bezoekers gaat krijgen, en dat de kans op een verkoop steeds groter wordt.


Thuis geld verdienen met meerdere websites

Nu je alles hebt gedaan wat je hier boven hebt gelezen en uitgevoerd, weet je hoe je thuis geld kunt verdienen. Met deze website kan je elke maand weer geld gaan verdienen.

Vanaf hier kan je na verloop van tijd gaan uitbreiden door steeds meer websites te bouwen. Je doet dit gewoon weer op precies de zelfde stappen als ik je hierboven heb uitgelegd.

Met 1 goedlopende website kan je al 100 tot 150 euro per maand gaan verdienen. Dus stel je hebt wel 10 van zulke websites? Dan zal je dus meer als 1000 euro per maand kunnen verdienen zonder ook maar de deur uit te gaan.

Wat wil je nou nog meer? Een makkelijkere manier is er toch niet?


Nog beter geholpen met een videotraining

Met de bovenstaande instructies kan je natuurlijk al thuis geld verdienen. Maar misschien is het makkelijker als je hier een videotraining over kan volgen die jou stap-voor-stap op weg helpt naar thuis geld verdienen.Thuis geld verdienen

Dit breng ons bij de videotrainingen van Jacko Meijaard. Een internet marketeer die al meer als 5 jaar volop bezig is met affiliate marketing.

En het mooiste is dat hij jou precies kan leren wat je allemaal moet doen om echt succesvol te worden.

De uitleg van hierboven zal tijdens deze training nog duidelijk naar voren worden gebracht. In de video`s zal je het scherm zien van Jacko Meijaard zelf, en kan je dus precies alles na doen wat hij je laat zien en vertelt.

Deze videotraining heet: De affiliate Marketing Revolutie

Lees hier wat je kan verwachten tijdens de Affiliate Marketing Revolutie training >

Iedereen kan hier mee starten, en iedereen zal dit ook kunnen volgen. Zelfs als je geen enkel verstand hebt van computers of marketing zelf. Dit wordt allemaal haarfijn uitgelegd.

Nog mooier is dat je tijdens het volgen van de training terecht kan op het forum, waar al jou vragen worden beantwoord. Dus kom je ergens niet uit? Dan zal je het antwoord hier vinden.

Ook kan je Jacko zelf een mail sturen en zal je heel snel een antwoord terug krijgen.

Klik hier om te starten met de Affiliate Marketing Revolutie >

Ik wens je het beste met jou weg naar succes!

Heb je nog vragen? Laat dan even een berichtje achter hieronder :-).

Thuis geld verdienen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *