De Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate Marketing Revolutie is een methode om geld te verdienen op het internet. Deze training is gemaakt door Jacko Meijaard.

Jacko is een affiliate marketeer die al meer dan 5 jaar bezig is met online geld verdienen. Hij scoort ook heel goed qua betrouwbaarheid, en ik raad deze training dan ook iedereen aan. Lees hier de reviews over Jacko Meijaard met zijn internet succes gids.

Dus wil jij met succes online geld gaan verdienen? Lees dan zeker verder!


Wat leer je met de Affiliate Marketing Revolutie?

Tijdens deze trainingen ga je heel erg veel leren. Zodra je aangemeld bent kan je inloggen op de pagina van Internet Succes gids. Op deze website ga jij de affiliate marketing revolutie leren.

Nadat je bent aangemeld kom je op de onderstaande pagina terecht:

affiliate marketing revolutie

Op de home pagina kan je meteen starten met het kijken van de welkomst video. Hierin verteld Jacko in het kort uit wat je allemaal gaat leren.

Zoals je al ziet bestaat de training uit verschillende modules. Per module gaat Jacko jou uitleggen in de vorm van video`s wat jij allemaal moet doen. Na elke video krijg je een opdracht die je moet uitvoeren.

Hier een kort overzicht wat je kan verwachten in de verschillende modules:

  • Inleiding: Wat is affiliate marketing
  • Welke producten moet ik gaan promoten (marktonderzoek)
  • Een domein en webhosting aanmaken
  • WordPress installeren
  • Thema`s en Plugins instaleren
  • Banners plaatsen
  • Teksten schrijven en optimaliseren (bloggen)
  • SEO instellingen

En er zijn natuurlijk nog veel meer dingen die worden behandeld, waaronder geld verdienen met facebook, een email campaign maken en het gebruik van leadpages.

UPDATE 29-05-2017: De affiliate marketing revolutie pagina is pas vernieuwd. Het ziet er nu nog overzichtelijker uit en alle video`s zijn up-to-date. Het is nu dus een nog beter moment om te starten met de nieuwste video`s.


Wat zie ik in de video trainingen?

Tijdens de video`s zie je het computerscherm van Jacko zelf. Je ziet precies wat Jacko doet, dus je kan hem gewoon precies na doen.

Ook hoor je hem vertellen wat hij precies doet en waar de handelingen voor zijn. Alles is dus super makkelijk te volgen.

Mensen met weinig tot geen verstand van computers kunnen hier prima aan meedoen. Gewoon goed kijken en alles na doen. Iedereen kan dit leren!

De makkelijkste manier om tegelijkertijd mee te doen is als je 2 beeldschermen hebt. Dan kan je op het ene scherm de video laten lopen, en op het andere scherm alles nadoen. 2 beeldschermen is natuurlijk niet noodzakelijk, maar het is gewoon handig.


Het gaat te snel, of je komt ergens niet uit?

Als de uitleg in de video`s te snel gaat dan kan je natuurlijk heel makkelijk een stukje terug spoelen. En je kan de video`s natuurlijk oneindig opnieuw kijken.

Kom je ergens niet uit, of snap je iets niet helemaal? Dan kan je terecht op het forum onder het kopje ”support”. Hier worden al je vragen beantwoord.

Zie hier onder een overzicht van het Forum:

Affiliate marketing revolutie

De antwoorden op de meeste vragen kan je zelf vinden in het forum. Zo niet dan maak je een nieuw topic aan.

Ook heb je de mogelijkheid om Jacko zelf een mailtje te sturen. Je krijgt namelijk zijn persoonlijke e-mailadres zodra je je aanmeld voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Jacko stuurt over het algemeen snel een reactie terug.

Veel beginnende afilliate marketeers maken veel fouten. Lees hier de meest voorkomende fouten op deze pagina.


Begin meteen met geld verdienen!

Wil jij online geld gaan verdienen? Dan raad ik je aan om ook meteen te gaan beginnen. Succes kan jij behalen door er zelf aan te werken.

Het gaat zeker niet vanzelf, dus er is nog zat te doen. Maar zodra jij de eerste stappen hebt gezet, dan weet ik zeker dat je niet meer wil stoppen.

Wacht dus niet langer! en meld je HIER aan voor de Affiliate Marketing Revolutie.

Ik wens je veel succes met de trainingen…!

affiliate marketing revolutie