Geld verdienen met website? Gebruik deze handige tips!

Geld verdienen met website? Met een zelf gemaakte website geld gaan verdienen is het mooiste wat er is. Zeker als je wel een extra zakcentje kan gebruiken.

Als je al in het bezit bent van een goed bezochte website dan heb je al een stapje voor.

Op deze pagina ga ik je vertellen hoe je jou website zo kan maken, dat deze geld op gaat leveren. Ik geef je dan ook meerdere opties over hoe je dit kan doen.

Geld verdienen met website? Waarom?

Als jij op deze pagina bent gekomen, dan is de kans groot dat je al een website hebt. Nu wil jij weten hoe je met jou website geld kan verdienen.

Een website onderhouden kost een hoop tijd en moeite. Dus waarom zou je daar niet voor beloond kunnen worden? Daar gaan we verandering in brengen!

Op het internet zijn zat manieren te vinden over hoe je met jou website geld kan verdienen. Maar ik ga jou een aantal opties geven die je gemakkelijk kan toepassen.


Advertenties op je website met Google Adsense

Een hele simpele methode voor ”geld verdienen met website” is door advertenties van Google Adsense op je website te zetten.

Vooral als jou website al veel bezoekers trekt, kan je met Google Adsense zeker wat bijverdienen.Geld verdienen met website

Met de advertenties van Google Adsense krijg je betaald, wanneer iemand op deze advertentie klikt.

Je krijgt dus per click betaald. Hoeveel je per click krijgt hangt af van de advertentie die jij gebruikt.

Voor het gebruik van Google Adsense hoef je helemaal niks te betalen. Alles wat jij verdiend is dus compleet gratis. Ook is het heel makkelijk om de advertenties op jou website te plaatsen.


Jou eigen product of dienst verkopen

Misschien heb jij zelf wel een product die andere mensen graag zouden willen hebben. Dan kan je deze op jou website aanbieden.

Of je hebt ergens heel erg veel verstand van. Bijvoorbeeld gitaar spelen. Je zou dan op jou website video`s kunnen aanbieden, zodat andere mensen dit ook kunnen leren.

Natuurlijk moet jou website wel over het des betreffende onderwerp gaan. Mensen die zoeken naar lekkere gerechten, zijn natuurlijk niet van plan om een video cursus over gitaar spelen te kopen.

Je snapt zelf natuurlijk wel welke kanten je hiermee allemaal op kunt.


Geld verdienen met website verkopen

Dit is misschien meer iets voor mensen die meerdere websites hebben. Ik denk niet dat jij zo snel van plan bent om jou website te verkopen als je er maar 1 bezit.

Mocht je een website hebben met een hele goede domeinnaam, en krijg je veel bezoekers dankzij goede content. Dan is de kans groot dat er mensen zijn die jou website over zouden willen nemen.

De bedragen die je voor een goed lopende website kan vangen kunnen aardig oplopen. In extreme gevallen kan je er wel meer als 10.000 euro mee verdienen.Geld verdienen met website

Sommige mensen maken zelfs alleen maar websites om deze uiteindelijk door te kunnen verkopen.

Stel jij hebt een website die jou 100,- euro per maand oplevert. Dan is jou website gemiddeld de jaaropbrengst waard.

Je zou dus ongeveer 1200,- euro voor jou website kunnen krijgen.

Je website verkopen kan op websites zoals SiteDeals.nl


Ruimte op je website verkopen voor advertenties

Als jij een website hebt die veel bezoekers binnen haalt. Dan kan je misschien ruimte op jou website verkopen, zodat je advertenties van andere mensen daar kan plaatsen.

Je kan dan bijvoorbeeld betaald krijgen, voor het plaatsen van een banner die naar hun website verwijst.

Deze methode is een beetje te vergelijken met Google Adsense, alleen nu krijg je al betaald zonder dat er iemand eerst op een advertentie moet klikken.

De adverteerder die iets op jou website wilt laten plaatsen betaald dus vooraf. Het enige wat jij hoeft te doen is de advertentie op jou website plaatsen.

Om mensen te vinden die advertentieruimte willen kopen kan je terecht op onder andere Sitedeal.nl


Gebruik affiliate marketing op je website

De beste manier om met jou website geld te gaan verdienen is door affiliate marketing te gaan toepassen. Hiermee kan je een automatische inkomstenbron creëren.

Met affiliate marketing ga je producten van iemand anders promoten. Je beveelt dus het product van iemand anders aan op jou website.Geld verdienen met website

Zodra iemand dit product wilt hebben, en het ook koopt via 1 van jou links die je op jou website vermeld, krijg je uitbetaald. Je krijgt dan een vooraf bepaalde commissie.

Met deze methode heb je geen budget nodig, en je kan het vanaf nu meteen toepassen op jou website.

Jou inkomsten kan je ook heel snel verhogen door ervoor te zorgen dat er steeds meer bezoekers op jou website komen. Zo wordt de kans op verkopen realiseren steeds groter.

Hoe gebruik ik affiliate marketing:

Heel simpel! Meld je aan bij een affiliate netwerk en je kan meteen aan de slag. Een voorbeeld van een affiliate netwerk is PayPro.

Op deze website kan je producten vinden die jij kan promoten. Na het aanmelden krijg jij een eigen affiliate link die je overal op je website kan toepassen.

Mensen die via deze link naar een product gaan en deze kopen, zorgen ervoor dat jij een commissie krijgt.

Zodra iemand op zo`n link klikt wordt er door het affiliate netwerk onthouden dat deze persoon via jou link bij het product terecht is gekomen.

Op deze manier loop jij nooit je commissie mis, en kan ook jij ”geld verdienen met website”


Wil jij leren affiliate marketing te gebruiken?

Om jou op weg te helpen in de wereld van affiliate marketing, raad ik je aan om deze videotraining te gaan volgen. De Affiliate Marketing Revolutie

In deze videotraining wordt je begeleid door Jacko Meijaard. Een internet marketeer die al meer dan 5 jaar bezig is in het vak.

Hiervoor heb je geen enkele technische kennis nodig. Iedereen kan hier dus mee beginnen, en vanaf vandaag al starten met het bouwen van winstgevende websites.

Lees hier meer over de Affiliate Marketing Revolutie en kom er achter hoe deze training er uit ziet en verloopt.


Ik neem aan dat je hiermee goed op weg kan. Maar aarzel niet om de affiliate marketing revolutie uit te proberen. Hier krijg je absoluut geen spijt van.

Veel plezier met het toepassen van de bovenstaande methodes!

Heb je nog vragen? Of ben je heel blij met deze blog? Dan zou ik het leuk vinden als je hieronder een berichtje achterlaat.

Geld verdienen met website

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *